MUĞLA / SEYDİKEMER - Karadere Ortaokulu

May

6-7 Mayıs tarihinde okulumuzun öğrencileri ile İzmir'i kesfe çıktık. Gezimizde Şirince köyü, Efes Antik Kenti, İzmir Saat Kulesi, Tarihi Asansör, Feribot ile Karşıyakaya Geçiş ve son olarak İzmir Doğal Yaşam Parkı İle son bulmuştur. Gezimize Ait mutlu anların fotoğraflarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

May

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÖĞRENCİLERİN VE ÖĞRETMENLERİMİZİN HAZIRLADIĞI ÇEŞİTLİ GÖSTERİLERLE ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Nis

eTwinning projemiz BETTER TOGETHER kapsamında öğretmenimiz İlknur KANIK ERKARA önderliğinde öğrencilerimizin çalışmaları devam ediyor.

Ara

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve EnverÇevko Derneği arasında Mavi Yeşil Okullar Projesi Kapsamında yürütülmekte olan Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında EnverÇevko Derneği üyeleri Dr. Nedim ÖZDEMİR ve Ali KIRBAŞ, okulumuz öğrencilerine "İklim Değişikliği" ve "Güvenli Bisiklet Kullanımı" temalı eğitim verdiler.

Ara

"Mavi Yeşil Okullar Projesi"  kapsamında okulumuzda oluşturulan İSRAF AVCILARI ekibi enerji tasarrufuna dikkat çekmek ve bu konuda farkındalığı arttırmak için çalışmalarına başladı.

Ara

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 84. ölüm yıldönümü nedeniyle 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. "Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun"

Tem

2022 KARADERE ORTAOKULU MERKEZİ YERLEŞTİRME GURUR TABLOMUZ. BU SONUCU BİZE ARMAĞAN EDEN ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZİ KUTLARIZ

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mehmet Akif  ERSOY

Ekm

Cumhuriyetimizin 98. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"

Tem

2021 KARADERE ORTAOKULU MERKEZİ YERLEŞTİRME GURUR TABLOMUZ. BU SONUCU BİZE ARMAĞAN EDEN ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZİ KUTLARI

May

D-Marin sponsorluğu ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen "STEAM İle DENİZLERİ KORUYORUM  2020" projesinin kazananları belli oldu. Muğla'nın 13 İlçesinden 14 öğretmenimiz aldıkları STEAM eğitimleri sonrasında, öğrencileri ile hayata geçirdikleri birbirinden kıymetli projelerini 4 Mayıs 2021 tarihinde çevrimiçi olarak jüri kaşısında sundu. Bağımsız jüri üyeleri tarafından Sürdürülebilirlik, Bilimsellik, Özgünlük ve Uygulanabilirlik kategorilerinde değerlendirilerek, dereceye girdi. Dereceye giremeyen diğer projeler geliştirmeye değer bulunarak mansiyon almaya hak kazandı.