T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / SEYDİKEMER - Karadere Ortaokulu

Tarihçe

KARADERE ORTAOKULUNUN DÜNÜ VE BU GÜNÜ

 

       Karadere İlköğretim Okulu 1948 yılında şu anki arsamız üzerinde bulunan eski binanın yerinde ahşap bir binada eğitim öğretime başlamıştır.Daha sonraları bu ahşap bina yerine şu anki dört derslikli eski binamız yapılmıştır.Bilahare şu anda anasınıfı olarak kullandığımız tek sınıflı bağımsız bir bina yapılmıştır.

       1998 yılında okulumuz 8 yıllık eğitime geçmiş olup bu tarihte şu anda içinde eğitim öğretim yaptığımız ana binamızın temeli atılmış bu binanın temel ve diğer katlarını kaba inşaatı köylüler tarafından devletten destek alınmadan yapılmış ince işleri devlet tarafından yaptırılarak 2003 eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştır.

       Artan nüfus,gelişen teknoloji ile okulumuz ilerleyen yıllarda daha kapsamlı ve daha büyük bir binaya ihiyaç duymuştur. Aynı bahçede eski tek katlı binanın yerine 2016 Ocak ayında başlanan inşaatın 2017 Ocakta bitirilmesi sonucu okulumuz 16 derslikli yeni binasına kavuşmuştur. Vizyonu her geçen gün gelişen okulumuz, yeni hizmet binasında da başarı grafiğini yükselterek eğitim öğretim hayatına devam etmektedir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.01.2013 - Güncelleme: 13.09.2023 10:42 - Görüntülenme: 1100
  Beğen | 0  kişi beğendi