MUĞLA / SEYDİKEMER - Karadere Ortaokulu

Nis

Karadere İlkokulu ve Karadere Ortaokulu'nun hazırlamış olduğu etkinliler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çoşkulu bir şekilde kutladık.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma günü kapsamında okulumuzda çeşitli anma etkinlikleri yapıldı.

Mrt

14 Mart Dünya Pi günü Matematik öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu çeşitli yarışmalar ile okulumuzda kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü okulumuzda kutlandı. İstiklal Marşı'nı okuma yarışması okul birincimiz Berfin Beria İZAL'a hediyesi Türkçe Öğretmenimiz Osman Fikri TAŞKIN tarafından verildi.

Şbt

Aydınlık Yarınlara Kitap okuma yarışmasında okulumuzda birinci ve ikinci olan öğrencilerimize madalyaları takdim edildi.

Okulumuzda 08-14 Ocak Enerji verimliliği haftası yapıldı.

Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında okulumuzda pano çalışmaları gerçekleştirildi. Okulumuzun farklı noktalarına "Enerji Verimliliği" hakkında bilgilendirici görseller asıldı. Sınıflarda "Enerji Verimliliği" içerikli videolar öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize izletildi.

Ara

Değerler Çınarı Projesi kapsamında "Saygı" değeri kapsamında okulumuz öğrencileri ile Fethiye Belediyesi Huzurevi'ne ziyaret gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri ile  birlikte Fethiye Belediye Fen Lisesi, Ömer Özyer Anadolu Lisesi, Gülşen Gökçe Spor Lisesi ‘ ne gezi düzenlendi.

Kas

TÜBİTAK Biliim Söyleşileri Etkinlikleri kapsamında  okulumuz öğrencilerine "ARDUİNO" hakkında Doç. Dr. Ali ŞENTÜRK hocamız bilgilendirmelerde bulundu. Hocamıza vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Ekm

#ErasmusDays; 9-14 Ekim 2023 tarihlerinde başta Avrupa olmak üzere tüm dünyayla aynı anda Türkiye'de de kutlanmaktadır. 13 Ekim 2023 tarihinde Karadere Ortaokulu olarak "Patili Dostlarımı Besliyorum" ve "Doğa İçin Pedallıyorum" etkinlikleri ile katılım sağlamıştır.

Ekm

SEYDİKEMER KAYMAKAMLIĞININ CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KAPSAMINDA DÜZENLEMİŞ OLDUĞU KURUMLARARASI VOLEYBOL TURNUVASINA KATILAN BÜTÜN TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİZ

May

6-7 Mayıs tarihinde okulumuzun öğrencileri ile İzmir'i kesfe çıktık. Gezimizde Şirince köyü, Efes Antik Kenti, İzmir Saat Kulesi, Tarihi Asansör, Feribot ile Karşıyakaya Geçiş ve son olarak İzmir Doğal Yaşam Parkı İle son bulmuştur. Gezimize Ait mutlu anların fotoğraflarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

May

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÖĞRENCİLERİN VE ÖĞRETMENLERİMİZİN HAZIRLADIĞI ÇEŞİTLİ GÖSTERİLERLE ÇOŞKUYLA KUTLANDI.